SHERBIMET

Zgjidhje për sigurinë tuaj.

Keni nevoje per suport mbi sherbimet tona?

Jemi ketu per t'ju ndihmuar

Kontakto Departamentin teknik
Construction workers fabricating steel reinforcement bar at the construction site
Ndertim

Ndërtimi është sektori ku operojmë më gjerësisht në treg. Ndër vite, çfarë na diferencon është integriteti, shërbimi dhe fasilitetet që ofrojmë për komunitetin që na zgjedh. Këto vlera na udhëheqin dhe punojmë fort që ti përforcojmë në çdo projekt të ri që ndërtojmë!

7c9a1bd0fb7715b6b73c0029fe005486
Rifinitura

Fasada të ventiluara, patinime, stuko patinimi dekorative, stukime dekorative me mikroçimento, veshje dekorative, lyerje të brëndshme dhe të jashtme, vijëzime dhe sinjalistika për ambjente teknike, parkime etj.

consultancy-services
Konsultë dhe zbërthim projekti

Një projekt I suksesshëm kërkon një koordinim perfekt të gjithë procesve dhe një staf profesionist. Në përgjigje të këtyre kërkesave, por edhe të kompanive të ndërtimit, vjen “Cemex Albania”, një kompani që zbërthen dhe I jep zgjidhje cdo projekti, por edhe propozon ide bashkëkohore e inovative.

Professional engineer architect worker with protective helmet and blueprints paper at house building construction site background
Mbikqyrje Punimesh

Për të ofruar një shërbim sa më dinjitoz dhe të kompletuar kemi në strukturën tonë një staf të kualifikuar inxhinierësh dhe teknikësh të cilët ndjekin në cdo hap investimin tuaj. Kujdesemi që cdo projekt të realizohet në mënyrën më perfekte të mundshme dhe pa tejkaluar afatet e paracaktuara.

Presentation of project management processes such as initiating, planning, executing, monitoring and controlling, and closing with icons and a manager touching virtual screen
Menaxhim Projektesh

Menaxhimi i projekteve do të thotë më shumë se kontrolli konstant i ecurisë së punës; përfundimi në kohë dhe realizimi sipas kërkesave të klientit: ai bashkon klientët me skuadrën e punës, krijon një vizion për sukses dhe mban të gjithë palët e përfshira në një drejtim të nevojshëm për të qëndruar në të njejtën linjë, atë të suksesit.

Cemex Albania prej vitesh tashmë mer përsipër të realizojë çdo lloj ndërtimi të çfarëdo funksioni apo natyre qoftë. Portofoli I punëve tona liston projekte  të zhvilluara nga fillimi në fund por edhe projekte nënkontraktimi  për një pjesë të punimeve të tilla si:

 • Izolim dhe mbrojtje themelesh
 • Murature
 • Suvatime
 • Shtresa të thjeshta llustre
 • Shtresa penobetoni
 • Shtresa dhe detaje për tarraca
 • Tarraca të pashfrytëzueshme, të shfrytëzueshme dhe të gjelbëruara
 • Punime elektrike
 • Punime hidraulike
 • Shtresa dhe detaje për pishina
 • Termoizolime të fasadave dhe tarracave
 • Hidroizolime të brëndshme e të jashtme
 • Dysheme industrial me rezine
 • Rrashinim I dyshemeve dhe sipërfaqeve të betonit
 • Dysheme teknike, notuese
 • Dysheme termike
 • Sisteme të thata
 • Fasada të ventiluara
 • Patinime
 • Stuko patinimi dekorative (veneciane, efekt lisho, efekt me reliev, efekt me plasaritje, etj)
 • Stukime dekorative me mikroçimento
 • Shtrime dyshemeje, veshje muresh dhe fasade, veshje dekorative
 • Lyerje të brëndshme dhe të jashtme
 • Vijëzime dhe sinjalistika për ambjente teknike, parkime, podrume etj me boje fosforeshente

Sot është e dukshme rritja e kërkesave për ambjente sa më eficente, por edhe rritja e konkurencës mes projekteve. Një projekt I suksesshëm kërkon një koordinim perfekt të gjithë proçeseve dhe një staf profesionist. Në përgjigje të këtyre kërkesave, por edhe të kompanive të ndërtimit, vjen “Cemex Albania”, një kompani që zbërthen dhe I jep zgjidhje çdo projekti, por edhe propozon ide bashkëkohore e inovative. Një ekip I kualifikuar dhe shumë I dedikuar vihet në dispozicion për të implementuar dhe për të bërë realitet edhe idetë më sfiduese.

Cemex Albania për të ofruar një shërbim sa më dinjitoz dhe të kompletuar ka në strukturën e vet një staf të kualifikuar inxhinierësh dhe teknikësh të cilët ndjekin në çdo hap investimin tuaj. Si e tillë vëmendja e kompanisë është e fokusuar gjithashtu edhe në menaxhimin e burimeve njerëzore, kualifikimin e stafit dhe sigurinë në punë. Ne kujdesemi që cdo projekt të realizohet në mënyrën më perfekte të mundshme dhe pa tejkaluar afatet e paracaktuara.

Menaxhimi i projekteve do të thotë më shumë se kontrolli konstant i ecurisë së punës; përfundimi  në kohë dhe realizimi sipas kërkesave të klientit: ai bashkon klientët me skuadrën e punës, krijon një vizion për sukses dhe mban të gjithë palët e përfshira në një drejtim të nevojshëm për të qëndruar në të njejtën linjë, atë të suksesit. Cemex Albania menaxhon projekte sfiduese, kjo falë eksperiencës së gjatë dhe të mbushur me organizim, garantim, administrim, dhe kontroll të burimeve të nevojshme për kompletimin e çdo projekti.

Menaxhim projekti 2